Сайт на Гергана!

 
Сайт на Гергана!

 
Рейтинг: 3.00
(60)
Начало
За Гергана
Фотогалерия
Преса
Анкети
Други Сайтове

БЛОГ АРХИВ
«« август 2019 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  Начало 13:40
« Обратно
"Планета - Дерби" 2007
ТУРНЕ 2007

Националното турне "Планета Дерби 2007" е едно от най-мащабните и безспорно най-очакваното събитие през лятото и на тази година. След феноменалния успех на турнето през лятото на 2004, 2005 и 2006-та година, едва ли някой би изтървал концерта в най-близкия град. Концертите са на стадионите в 11 български града. 11 от най-обичаните изпълнители на музикална компания "Пайнер" ще изпеят хитове от репертоара си. Очакван интерес ще предизвикат и дебютантите на Турнето Галена, Борис Дали и Константин. При участието си в спектакъла всяка от звездите ще изпълни микс от свои песни. Нещо повече, всяка от звездите е записала и нови песни, които ще изпълнява само на концертите от турне "Планета Дерби 2007". Четири балета ще допълват атракцията на сцената. Водещ на концертите е DJ Живко Микс.

ГРАФИК ЗА КОНЦЕРТИТЕ

Концертите ще започват от 20:30 часа по следния график:

25 юли - Враца - стадион "Христо Ботев"
27 юли - Плевен - стадион "Плевен"
29 юли - Велико Търново - стадион "Ивайло"
31 юли - Русе - комплекс Ялта, градския стадион
2 август - Шумен - стадион "Панайот Волов"
4 август - Варна - стадион "Варна"
7 август - Стара Загора стадион "Берое"
9 август - Пловдив - стадион "Христо Ботев"
11 август - Пазарджик - стадион "Георги Бенковски"
13 август - Дупница - стадион "Бончук"
15 август - Благоевград - стадион "Христо Ботев"


НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ....

- Кой ще закрива концертите от Турнето "Планета Дерби 2007"?
- Присъствието на Мегазвездата на Националното турне прави този въпрос неуместен. Последното самостоятелно изпълнение във всеки концерт естествено ще бъде на Ивана. Финална точка на всеки спектакъл ще бъде песента "Завинаги в сърцето", която ще изпълнят всички звезди, участващи в шоуто.

- Какъв е редът по който ще пеят звездите на Планета?
- Според предварителния график певиците са подредени така: Камелия, Борис Дали, Галена, Гергана, Емилия, Райна, Константин, Малина, Анелия, Преслава, Ивана. Естествено по една или друга причина в някои градове са възможни промени в този ред.

- Ще има ли ВИП-покани?
- Да. VIP-покани и покани за концертите можете да получите от промоцията на Актавис или от играта на Мотобойс.
- Ако закупите промоционални продукти на Актавис получавате талон с код, който определя вашата награда. За всеки град са отделени 5 VIP-покани /Back Stage - задкулисно присъствие заедно с изпълнителите/, 50 покани за концерт във Вашия град или плакат на Анелия с автограф. Списъкът на аптеките в които се предлагат промоционалните продукти на Актавис, които ви носят награди за турнето можете да видите в края на текста, по "Планета" ТВ, във вестника на вашия град, на специалните плакати, които ще бъдат разлепени из града и на самите аптеки.
- В играта на "МОТОБОЙС" ООД с вафла "Airotiсa" и солети "Salt pearls". От 20 юли до 15 август продуктите, участващи в играта ще бъдат маркирани със специален стикер. В опаковката на всеки продукт има талон, на който е отпечатан специален код. Изпратете със SMS кода от талона на номер 1990 и града,в който желаете да посетите концерт от турнето , на латиница без интервали.Наградите за всеки концерт са: 3 VIP - покани /Back Stage - задкулисно присъствие заедно с изпълнителите/, 25 покани, 300 албума на Райна с автограф. Подробности за играта и за всички награди можете да прочетете на сайта www.motoboysbg.com

- Ако вали и концертът не се проведе, какво ще се прави?
- Ако вали проливен дъжд, който не позволява концертът да се състои, той се отлага за следващия ден, ако и тогава това не е възможно, той ще се проведе след като приключат останалите концерти, за да не се нарушава графика на турнето.

- До каква възраст децата са без билети?
- Както е прието, до шест години малките имат право да влизат без билет, но трябва да са придружени от възрастен.

- Колко ще струват билетите?
- Идеята за националното турне Планета Дерби е концертите да бъдат достъпни за всички желаещи, затова цената на билетите е напълно достъпна за всеки, тя е регламентирана и единна за всички концерти - 4 лв.

- Ще бъде ли разрешено да се носят фотоапарати и да се снима?
- На всички концерти от националното турне Планета Дерби ще бъде разрешено носенето и снимането само с любителски камери и фотоапарати. Желаещите да се снимат с певиците ще могат да направят това само преди концертите в районите за срещи с феновете. Зад сцената ще се допускат единствено притежателите на VIP - покани.

- Певиците ще отделят ли време за автографи?
- Да преди всеки концерт певиците ще отделят време за срещи с най-запалените си фенове. Това ще става няколко часа преди началото на концертите, на различни предварително оповестени места във всеки град.


ФИНАЛНАТА ПЕСЕН
В четвъртото издание на Националното турне на музикална компания "Пайнер" всеки от концертите ще завършва с общата финална песен "Завинаги в сърцето". Тази песен бе създадена специално за турнето през 2006 година. Беше обявен конкурс за музика и текст на финална песен. По стадионите на България през лятото на 2006 година всички запяха "Завинаги в сърцето" по музика на Мартин Биолчев, аранжимент на Огнян Тодоров и текст на Мариета Ангелова. Това е песента, която ще изпълняват 11-те звезди на финала на всеки концерт.

ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО

Исках този празник, чаках този ден,
да чувствам вашата любов, когато пеете със мен!
Виждам в очите ви, виждам как горят,
обичам всяка среща с вас - най-добрите в този град!

Хиляди лица и море от ръце,
хиляди сърца бият, сякаш са едно сърце.
Хиляди мечти се преливат в една.
Аз и ти, да сме по-добри и по-добри!

Исках този празник, чаках този ден,
да чувствам вашата любов, когато пеете със мен!
След такава среща, как да тръгна аз?
Сърцето ми остава тук! Сърцето ми остава с вас!


ОЩЕ ЗА ТУРНЕТО
Мащабите на турнето покоряват въображението на всеки зрител. В амбициозната задача да представи най-добрия спектакъл фирма "Пайнер" предлага най-добрите и най-доброто за подобен род зрелища. Сцената отваря око към публиката над 20 метра, а е дълбока над 10. Общата озвучителна мощ е близо 80 киловата. Повече от петстотин осветителни тела заливат сцената с водопад от разноцветни светлини. Четири тира, двата от които и с ремарке пренасят тоновете оборудване. Керванът се допълва от 5 лекотоварни камиона, автобуси, няколко пътнически микробуса и 50 леки автомобила. Над 150 човека технически персонал се грижат за всичко свързано с шоуто на звездите. Всеки ден, независимо дали вечерта ще има концерт, екипи на "Планета" ТВ документират ставащото в концертните градове. Всяка вечер музикалният канал излъчва половинчасови репортажи за зрителите си. Дори тези, които нямат възможност да посетят концерта в своя град, гледайки репортажите, придобиват представа за реалната значимост на това, което става. А то наистина е изключително. Впечатленията от грандиозното зрелище могат да се открият във възторжените реплики на зрителите, които трудно намират думи да изразят вълнението си от преживяното на стадиона. Това наистина трябва да се види на място. Билетите за концерта ще се продават със специални цветни флаери, защитени от подправяне, което ще гарантира на зрителите, че ще бъдат допуснати на стадионите. Идеята за националното турне "Планета Дерби 2007" е концертите да бъдат посетени от всички желаещи, затова цената на билетите е напълно достъпна за всеки. Тя е само 4 лева. Преди всеки концерт певиците ще отделят време за срещи с най-запалените си фенове. Във всеки град ще има среща с една или с няколко от звездите на турнето. На подходящи места: в пунктовете за продажба на билети, а в деня на концертите и пред самите стадиони, ще се предлагат рекламни материали, картички, плакати, албуми и други артикули, свързани с турнето. През целия месец в магазини "Планета" и в магазините на Пайнер ще има достатъчни количества от всички материали, свързани с националното турне "Планета Дерби 2007". Всеки концерт ще бъде изключително шоу и като музика, и като светлинно шоу, и като пиротехника. Това е спектакъл който си заслужава да се гледа поне веднъж в живота.


- АПТЕКИ, ВКЛЮЧЕНИ В ПРОМОЦИЯТА НА АКТАВИС:

ВРАЦА:

Враца: "Прима" - бул."Христо Ботев" 24
Враца: "Ди – фарма" - ул."Кръстьо Българията" 4
Монтана: "Алба" - ул."Цар Борис III" 22
Монтана: "Ирка" - ул."Ал.Стамболийски" 23
Видин: "Светлана" - ул."Княз Ал.Батемберг" 6
Видин: "Рени" - жк."Стефан Стамболов" бл.3,вх.А
Видин: "Релакс" - ул."Цар Александър Велики" 38
Мездра: "Оптима" - ул."Янко Сакъзов" 1,бл."Димитър Благоев"
Мездра: "Ж.п.гара" - жп.гара


ПЛЕВЕН:

Плевен: "Санита" - ул."Димитър Попов" 16
Ловеч: "Юлифарм" - ул."Търговска" 58


ВЕЛИКО ТЪРНОВО:

В.Търново: "Асклепий Център" - ул."В.Левски" 14Г
В.Търново: "Асклепий Бузлуджа" - ул."Велики Преслав
В.Търново: "Асклепий Денси" - ул."Оборище" 18, МОЛ Централ
Горна Оряховица: "Глория" - ул."Отец Паисий" 11
Лясковец: "Дани" - ул."Васил Левски" 1
Павликени: "Централ" - пл."Свобода" 22
Габрово: "Виталика" - бул."Могильов" 84РУСЕ:

Русе: "Оптима 5" - бул."Цар Освободител" 12
Русе: "Калинови" - ул."Александровска" 71
Русе: "Медея" - ул."Александровска" 10
Силистра: "Еврика" - ул."Симеон Велики" 21Б
Кубрат: "Доневи" - ул."Княз Борис I" 1
Бяла: "Дива" - ул."Хаджи Димитър" 13А


ШУМЕН:

Разград: "Генезис" - бул."България" 34
Исперих: "Ралица" - ул."Лудогорие" 48
Търговище: Дрогерия "Билките" - пл."Независимост"


ВАРНА:

Бургас: аптеки"Мултифарм"


СТАРА ЗАГОРА:

Стара Загора: "Галения" - бул."Хр.Ботев" 138
Стара Загора: "Галения" - ул."Света Троица" 61
Стара Загора: "Фрамар" - ул."Отец Паисий" 92
Стара Загора: "Първа Частна аптека" - ул."Ген.Столетов" 23
Хасково: "Гален 2" - ул."Дунав" 30
Хасково: "Гален 3" - бул."Съединение" 43
Хасково: "Гален 4" - бул."България" 146
Хасково: "Гален 5" - бул."Съединение"- МБАЛ
Димитровград: "Здравкова" - бул."Димитър Благоев" 17
Кърджали: "МЛ-Фарма" - ул."Сан Стефано" бл.1
Кърджали: "МЛ-Фарма" - кв."Възрожденци", к-с"Битови услуги"
Казанлък: "Пазара" - ул."Отец Паисий" 33
Ямбол: аптеки "Мултифарм"
Сливен: аптеки "Мултифарм"
Елхово: аптеки "Мултифарм"


ПЛОВДИВ:

Пловдив: "Аргентум" - ул."Капитан Райчо", Търговски център "Гранд"
Пловдив: "Серафимова" - Централна ж.п.гара - подлез
Пловдив: "Запад-Тракия" - жк."Тракия",ДКЦ V
Смолян: "Ремедия" - бул."България" 2, МЦ"Евридика"
Карлово: "Здраве" - градски площад


ПАЗАРДЖИК:

Пазарджик: "Санита" - ул."Търговска", Градска градина


ДУПНИЦА:

Дупница: "Мария Попова" - пл."Свобода" 1
Дупница: "Хелиос" - ул."Хр.Ботев" 11
Кюстендил: "Артемида" - ул."Цар Освободител" 31


БЛАГОЕВГРАД:

Благоевград: "Венеция" - ул."Кръстьо Асенов" 31А
Благоевград: "Анета" - ул."Тодор Александров" 46
Сандански: "Бонитас" - ул."Македония" 48
Петрич: "Теко-Стоян Кочев" - ул."Цар Борис III" 17
Гоце Делчев: "Здраве" - ул."Търговска" 6
Информация: payner.bg
20 Юли 07, 13:40    Коментари (1)

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
1. Mariela
30.09.08
20:38
maleee
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.125